• Goedkoopste van NL
  • Alleen kwaliteitsproducten
  • Vast aanbod
  • Goedkoopste van NL
  • Alleen kwaliteitsproducten
  • Vast aanbod

3M 39186 Quick Headlight Renewal Plus - Koplampreparatie

6,28 €

excl. belastingen plus verzending
Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

3M 39186 Quick Headlight Renewal Plus
Kits bevatten maskeringstape, lichte schuurschijven, wasbeschermer en meer Voor gebruik op plastic lenzen - koplampen, achterlichten, mistlichten, gerichte verlichting en meer De schuurtechnologie van 3M verwijdert vergeling en opbouw zonder het plastic lensoppervlak te beschadigen Eenvoudig in gebruik - kies een set zonder gereedschap of voor gebruik met een gewone huishoudboor Bespaar honderden versus het vervangen van koplamplenzen Deze 3M ™ koplamplensrestauratiekit is een verzameling professionele producten die speciaal zijn samengesteld voor het verwijderen van de troebele, vergeelde waas die ontstaat bij koplampen van auto's. Kits gebruiken een systeem van lichte schuurmiddelen om voertuigen er geweldig uit te laten zien en geld te besparen in plaats van dure lenzen te vervangen. Ze omvatten complete aanwijzingen, 3M ™ Trizact ™ schuurschijven, pads, tape en polishs.


Herstel uw koplampen zonder ze te vervangen

In plaats van niet-effectieve oplosmiddelen te gebruiken - of veel geld uit te geven aan nieuwe koplamplenzen - kunt u kiezen voor onze 3M ™ koplamplensherstelkits. Een compleet systeem van lichte schuurmiddelen, poetsmiddelen en beschermende middelen verwijdert krassen, vuil en oxidatie die op uw lenzen kunnen verschijnen, waardoor de waarde van uw voertuig wordt verlaagd en het zicht op veilig rijden wordt verminderd. U kunt een kit kiezen waarmee u koplamplenzen kunt herstellen zonder gereedschap. Of, met alleen een sproeifles en een gewone huishoudboor, kunt u de volledige set gebruiken met een compleet assortiment schuurschijven voor schuren, afwerken en verfijnen om verkleuring te verwijderen waardoor uw koplampen, achterlichten, mist en richtingaanwijzers kunnen ontsnappen. lijkt bewolkt en geel - voor een fractie van de kosten en tijd van aanschaf en installatie van nieuwe lenzen. Elke set bevat alles wat u nodig heeft om twee koplamplenzen te herstellen.


Hoe werkt het? Onze 3M ™ koplamprestauratieset herstelt doorzichtige plastic lenzen op een manier die standaardreinigers niet kunnen. Dit handige systeem vereist slechts vier eenvoudige stappen. Breng eerst onze hoogwaardige maskeringstape aan op de geverfde oppervlakken rond de lens die u wilt herstellen (sommige kits bevatten 3M ™ Automotive Masking Tape). Gebruik ons ​​progressieve systeem van Trizact ™ -schuurschijven om vergeling, krassen, vuil, waas en andere materiaalophopingen op de plastic lens te verwijderen. Met of zonder een gewone huishoudboor maakt ons Hookit ™ -bevestigingssysteem het gemakkelijk - sla gewoon de schijf op een pad en u bent klaar om te gaan. Een keuze uit Headlight Restoration Kits is voorzien van onze 3M ™ Scratch Remover of 3M ™ Rubbing Compound voor maximale glans en helderheid. Breng vervolgens met een zachte doek een lichte laag 3M ™ synthetische wasmiddelbeschermingsmiddel aan. Verwijder de plakband en je bent klaar.


Over onze Trizact ™ schuurmiddelen

Het schuurmiddel in onze Trizact ™ -schuurschijven voor koplamprestauratie is zo fijn dat u over de plastic lenzen kunt schuren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over krassen of andere beschadigingen. 3M ™ Trizact ™ -schuurmiddelen zijn voorzien van microreplicatie - kleine driedimensionale structuren worden gereproduceerd en vervolgens uniform verdeeld over het oppervlak van de schijf. Deze gepatroneerde, precieze minerale structuren bevatten meerdere lagen schurend mineraal. Terwijl de structuren slijten, wordt vers, scherp mineraal zichtbaar. Het resultaat is dat het schuurmiddel sneller snijdt, langer scherp blijft en precieze afwerkingscontrole mogelijk maakt - het verwijdert de vergeling, vuilophoping en kleine krassen die waas kunnen veroorzaken, zonder de lens zelf te beschadigen.


Waarom heeft u koplamprestauratie nodig? De voertuigen van vandaag hebben een groter aantal kunststofonderdelen, van koperen lenzen met kunststof koplampen tot windschermen voor motorrijwielen, plastic achterlichten, aanhangwagenverlichting en meer. Plastic onderdelen zijn geweldig voor duurzaamheid en verminderen het totale gewicht, maar ze kunnen geel en wazig zijn met weer, zon en zand, waardoor het zicht wordt beperkt en het uiterlijk en de waarde van het voertuig verminderen. Hoewel de impact op de waarde van een voertuig varieert, zijn de gevaren met betrekking tot beperkte zichtbaarheid duidelijk: het is een factor in 2,8 miljoen ongevallen, 23.000 dodelijke ongevallen en 2.300 voetgangersdoden elk jaar, volgens de Motor Vehicle Lighting Council. Gedimde koplamplampen en wazige plastic koplamplenzen of -oppervlakken kunnen leiden tot deze verminderde zichtbaarheid, waardoor u, uw passagiers en andere auto's gevaar lopen. De AAIA Car Care Council ontdekte dat 26 procent van de auto's die het inspecteerde problemen had met hun verlichtingssysteem. Miljoenen auto's op de weg hebben tegenwoordig plastic koplamplenzen. Het probleem neemt toe met de leeftijd van de lens en met de gemiddelde leeftijd van auto's op de weg ongeveer 10 jaar oud, groeit het probleem. Daarom is het belangrijk om vage, saaie koplampen te corrigeren.